Üretim Aralığı
Dış Çap: 21.3 mm- 273.0 mm
Et Kalınlığı: 2.0 mm- 10 mm
Boy: 7.0 m (standart)
Et Kalınlığı: 2.0 mm- 10 mm
Boy: 7.0 m (standart)
Üretim Standartları
TS EN 10217-2, P 235 GH (St 37.8) ve daha üst kalitede malzeme.
PED-Basınçlı Kaplar Direktifi sertifikalıdır.
PED-Basınçlı Kaplar Direktifi sertifikalıdır.
Teknik Özellikler
Et kalınlığı (t) toleransı: |
|
t≤ 5,± % 1 veya ±0.5 mm |
|
5 < t ≤ 16, ± % 8 |
Dış çap (d) toleransı: |
|
d≤ 219.1, ± % 1 veya ± 0.5 mm (hangi değer büyükse) |
|
d > 219.1, ± 0.75 mm |
İç çapak alınır.
Verniklenir.
% 100 manyetik testten (Eddy Current ve Ultrasonik test ) geçirilir.
CE sertifikalıdır.
Verniklenir.
% 100 manyetik testten (Eddy Current ve Ultrasonik test ) geçirilir.
CE sertifikalıdır.